Cultuurcentrum De Schakel

F.O.D. + Practical Joke

zo 24 nov 24 20:00
zo 24 nov 24
20:00
  • zo 24 nov 24
    20:00
    Schakelbox, Waregem

Als NOFX een tomaat was, Green Day een ui, Blink 182 een schep maïs, Bad Religion een komkommer ... dan is F.O.D. een heerlijk f*/!§ing goede complete salade. Laat Practical Joke er dan nog een zalige dressing bij zijn en je weet dat je gelukkig naar huis zal keren. 

Sinds 2011 is F.O.D. een gevestigde naam in de Belgische punkrockscene, bekend om hun aanstekelijke melodieën in de stijl van Green Day en Bad Religion. Met vier volledige albums en tournees door Canada, Japan, Europa, en optredens als voorprogramma van SUM41 en Lagwagon, hebben ze een solide live-reputatie opgebouwd. Hun opmars bracht hen naar grote punkrockfestivals zoals Groezrock, Punk Rock Holiday en Jera On Air.

F.O.D. levert aanstekelijke, melodieuze punkrocknummers met veel harmonieën, recht uit het hart!



Om het gerecht van de avond compleet te maken, komen de Waregemse makkers van Practical Joke hun melodieuze punkrock spelen waar iedereen van houdt, met aanstekelijke riffs, opgewekte tempo's en meezingteksten. Voorzien van een lading nieuwe nummers, bakken energie en een niet te temperen enthousiasme, maken ze ons podium onveilig en je stembanden schor.

Dit allereerste punkrockfeestje moet je gewoon meemaken!

Voor fans van Green Day, Bad Religion, Lagwagon en SUM41