Cultuurcentrum De Schakel

Inside Out 2

Vanaf 6 jaar
wo 30 okt 24 14:30
wo 30 okt 24
14:30

‘Inside Out 2’ is mínstens zo ingenieus en zo ontroerend als het schitterende origineel. - ★★★★ HUMO

Dat Disney en Pixar kwaliteit leveren staat als een huis. Dat bewijst o.a. Inside Out. Een vervolg kon dus niet lang op zich laten wachten. Het hoofdpersonage is intussen al wat ouder en haar emoties worden stilaan complexer. De film toont erg mooi hoe onze emoties veranderen gedurende de pubertijd. Een must see voor elke jonge puber, maar evenzeer voor volwassenen die graag iets opsteken over de werking van ons brein.

In het brein van de dertienjarige Riley vindt een onverwachte verandering plaats in het hoofdkwartier: nieuwe emoties verschijnen! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al jaren samen een succesvolle operatie draaien, weten niet goed hoe ze moeten reageren wanneer Onzekerheid opeens opduikt. En het lijkt erop dat Onzekerheid niet de enige nieuwkomer is... De nieuwe emoties zorgen voor chaos en Riley en haar primaire emoties proberen uit te vinden hoe ze zich tot de nieuwkomers moeten verhouden.

Inside Out 2
Regie
Kelsey Mann
Cast
Linde Merckpoel, Jonas Van Geel, Veerle Dobbelaere, Ella Leyers, Tatyana Beloy, Steffie Mercie, Jolien Praet, Gerben Tuerlinckx
Speelduur
96 min
Releasedatum
wo 19 jun 24
Jaar
2024
Land
Verenigde Staten
Taal
Nederlands (Vlaams)
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Angst

‘Inside Out 2’ is een humoristische en ontroerende bril om mee naar de menselijke psyche te kijken.

★★★★ De Morgen