Cultuurcentrum De Schakel

Bumba - het grote verjaardagsfeest

Ideaal als eerste filmervaring
wo 30 okt 24 10:00
wo 30 okt 24
10:00

Vlaanderens bekendste gele clown werd afgelopen jaar 20 en dat mocht gevierd worden. Studio 100 pakte uit met een interactieve film die je kroost een memorabel filmbezoek bezorgt. Verwacht je aan opdrachtjes, liedjes, dansjes… Niemand blijft zitten bij het zien van deze film. 

Je bent uitgenodigd op het verjaardagsfeest van de circusdirecteur! Dat vieren we met een bijzondere vertoning vol dans, muziek en magie, afgewisseld met bekende Bumbafragmentjes. Maar… Noor, de dirigente van het circus, heeft geen cadeautje! Dat was ze helemaal vergeten. Samen met Bumba, Bumbina, Bumbalu en al hun vriendjes, gaan de kleinsten op zoek naar een oplossing. Meezingen, dansen en spelen is dus de boodschap. De film werd volledig op maat van het Bumbapubliek gemaakt.

Deze vertoning maakt deel uit van het FamilieFilmFestival. Om de drempel naar de bioscoop te verlagen dimmen we het zaallicht en zorgen we voor een aangepast geluidsniveau.

En er is meer! Kom voor- of na de film langs in onze nieuwe foyer (bij de schouwburg) en geniet van een heleboel creatief plezier.

Bumba - het grote verjaardagsfeest
Regie
Celestine Maes
Cast
Jan Maillard, Jan Van Loveren, Britt Van Der Borght
Speelduur
65 min
Releasedatum
za 23 dec 23
Jaar
2023
Land
België
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Jonge fans en hun families werden getrakteerd op een ochtend vol lachende gezichten en speelse momenten. Samen met Bumba en zijn vrienden werd de eerste bioscoopervaring van de allerkleinsten op een extra bijzondere manier gevierd.

MusicalVibes