Cultuurcentrum De Schakel

Workshop Body Percussie

za 11 jan 25 13:30 - 14:30
za 11 jan 25
13:30 - 14:30
  • za 11 jan 25
    13:30 - 14:30
    Foyer Schouwburg, Waregem

 
Voel het ritme door je hele lijf met de Body Percussion-workshop van DrumSpirit (bekend van Belgium’s Got Talent), als opwarmer voor Man Strikes Back! Klap, stamp en tik jezelf klaar voor deze unieke beleving!

Maak er een compleet avontuur van en beleef Man Strikes Back van Post uit Hessdalen nog intenser met onze Body Percussion-workshop, begeleid door niemand minder dan DrumSpirit!  Ze laten je kennismaken met hun energieke aanpak: je gebruikt alleen je lichaam als instrument om ritme te maken met klappen, stampen en tikken. Het is een unieke kans om je eigen handen en voeten om te toveren tot een levend drumstel! Perfect voor jong en oud, met of zonder ervaring.

DrumSpirit, een gevestigde naam in het Europese percussielandschap, biedt jongeren unieke artistieke kansen en verlegt continu de grenzen met hun vernieuwende performances. In deze workshop “Body Beats” delen ze hun passie voor percussie in de meest pure vorm.

Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Belangrijk:

Voor zowel de workshop als de voorstelling heb je een apart ticket nodig. Scoor ze snel, want de plaatsen zijn beperkt! Begin je namiddag met een flinke dosis fun en dompel je daarna onder in het ritme van de spectaculaire jongleer- en drumshow van Man Strikes Back!