Cultuurcentrum De Schakel

Theeproeverij met hapjes

Zijtak
ma 21 okt 24 18:00 - 20:00
ma 21 okt 24
18:00 - 20:00
  • ma 21 okt 24
    18:00 - 20:00
    Leskeuken, Waregem

Ben jij klaar om de fascinerende wereld van thee te ontdekken en je smaakpapillen te verwennen? Leer alles over thee in onze theeworkshop en ga aansluitend genieten van de film Black Tea!

Of je nu een theeliefhebber bent die meer wil leren over dit heerlijke drankje, of een koffiedrinker die eens iets anders wil proberen, deze theeworkshop is perfect voor jou.

Onze thee-expert van Zijtak leert je wat thee is, hoe je dé perfecte infusie maakt, welke gerechten je kan combineren met thee en hoe je zelf de heerlijkste ice tea kunt maken. Tijdens de workshop proef je vijf verschillende theesoorten, elk gecombineerd met een passend gerechtje.

Na de workshop ontvangen we je graag in Cinema Schakelbox, waar je aansluitend kan genieten van de film Black Tea. De nieuwe film van Abderrahmane Sissako is een oogverblindende film over verboden romantiek en de kunst van het theezetten.

Op haar trouwdag laat Aya, een jonge vrouw uit Ivoorkust, haar verloofde voor het altaar staan en vlucht naar Guangzhou, China. Daar vindt ze werk in de theewinkel van Cai, die haar alles leert over thee en de oude zettradities. Terwijl Aya en Cai verliefd worden, blijft het verleden hen achtervolgen ...

Startuur: 20.00u // Einde: 22.00u

Over Zijtak

Bij ZijTak gelooft in de kracht van pure, natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor zowel je lichaam als de planeet. De zorgvuldig samengestelde theeën en het brede assortiment aan gezonde producten, zoals noten, pitten en zaden, zijn hier een bewijs van. Zijtak wil op een duurzame manier gezonde producten aanbieden die betaalbaar zijn en gemakkelijk deel kunnen uitmaken van je dagelijkse routine. Daarom selecteren ze de beste ingrediënten voor onze theeën en verpakken ze deze met zorg om versheid en kwaliteit te waarborgen.